Geschiedenis

De oorsprong van Sumarbox ligt in 1983 wanneer de toenmalige eigenaar zijn champignons in opzetdozen ging verpakken. Hij kocht zich een opzetmachine in Spanje en al snel kwam er vraag vanuit de markt om ook voor tomaten, paprika’s en andere groenten en fruit, opzetdozen te produceren. Zo groeide Sumarbox uit tot een opzetstation in de regio.

De opvolgende jaren opereerde Sumarbox vanuit diverse opzetlocaties.

Sumarbox_collage_Horst.jpg
Sumarbox_collage_Egtenrayseweg.jpg
Sumarbox_collage_Venraysewerg.jpg
Sumarbox_collage_roosendaal.jpg

In 2008 is de hele productie ondergebracht op de huidige locatie Fresh Park Venlo. De locatie heeft een oppervlakte van ruim 14.500 m2.

Per 01 januari 2015 is Sumarbox een dochteronderneming van de Jong Verpakking BV. Zij houden zich bezig met het produceren, bedrukken, stansen  en verwerken van golfkarton.

Door wederzijdse betrokkenheid en nauwe samenwerking tussen onze medewerkers, directie, leveranciers en u als klant hebben wij ons ontwikkeld tot een onafhankelijk en solide bedrijf.

Sumarbox_collage_fpv.jpg

De passie voor het vak en de kennis van de markt en producten vindt u overal in ons bedrijf terug. Wij beschikken over zeer ervaren medewerkers die allen met passie, lef, saamhorigheid, actief en enthousiast hun vak uitoefenen. Dit is de kracht van ons bedrijf. Elke dag zien wij het als een uitdaging om met ons kleine team onze dienstverlening naar een hoger niveau te brengen.

Wilt u meer weten over ons bedrijf Sumarbox en wat wij voor U kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.